Szemöldök beültetés, szempilla beültetés, arcszőrzet beültetés, bajusz beültetés, szakáll beültetés, fanszőrzet, testszőrzet beültetés

Sikos Hajbeültetés Klinika tel: +36203733087 e-mail: info@sikos.hu

A follikuláris (hajtüsző) egységekkel történő hajátültetés (hajbeültetés) jól alkalmazható más szőrzet pótlására, dúsítására is. Hiányzó, vagy ritkás szőrzetek pótlása, beültetése, helyreállítása lehetséges hajhagymák, hajtüsző egységek átültetésével. (Arcszőrzet pótlás, testszőrzet pótlás). A műtét menete lényegében hasonló a  hajbeültetéshez. A graftok átültetését azonban olyan speciális módon végezzük, hogy a kinövő hajszál mindenben megfeleljen a befogadóhely kívánalmainak. Hiányzó, vagy ritkás szőrzetek pótlása, beültetése biztosítjuk pacienseinknek teljesen természetes eredménnyel! Arcszőrzet pótlásnál az eredetivel egyező erősségű, tartású szőrzetet biztosítunk.

Milyen szőrzeteket lehet pótolni saját hajból?

  • szempilla beültetés, szempillabeültetés
  • szemöldök beültetés, szemöldökbeültetés
  • fanszőrzet beültetés
  • arcszőrzet beültetés (bajuszbeültetés, szakállbeültetés, barkó)
  • testszőrzet beültetés (pl. mellkasszőr pótlás)

Szakáll beültetés

Hiányos, foltos szakáll, ritka szakáll, ritkás arcszőrzet, vagy hiányos bajusz pótlása jó eredménnyel végezhető saját szőrzet (haj) beültetéssel. Adóhelyként, szakáll átültetésre általában a páciens saját haját használjuk, de a szakállszőr (nem ritka része) is alkalmas pótlásra.

Hiányos arcszőr, ritka szakáll beültetése igen finom és bonyolult technikát igénylő eljárás. A SIKOS HAJBEÜLTETÉS KLINIKÁN nagy gyakorlattal rendelkezünk szakállbeültetés, bajuszbeültetés terén. 
A szakállbeültetés aprólékos és nagyon sok odafigyelést érdemel, több időt is vesz igénybe mint az ugyanolyan mennyiséggel történő hajbeültetés. A szakáll beültetés műtéti eljárása egyébként mindenben megfelel a FUE hajbeültetésnél ismerteknek, részletek erről itt olvashatóak.
Igény szerint lehet teljes szakállhiányt pótolni, kisebb vagy részleges hiányok, arcszőrzet hiányok is jól kitölthetőek szőrzetbeültetéssel, arcszőrzet beültetéssel.
Hiányos bajusz, bajuszhiány esetében is hasonlóan járunk el , a bajuszbeültetés is kiváló eredményt ad. Teljesen természetes az eredmény, nincs semmilyen heg, hegesedés, egyáltalán nem látszik, hogy beültettük a szakállat, szakállbeültetés történt.

Teljes arcszőr hiány esetén szakáll beültetést és bajusz beültetést egyszerre végzünk.

Az elérhető eredmény minden kényelmetlenségért kárpótolja az orvost és a pacienst egyaránt.

Azonban a művelet fordítva is működik: lehetséges hajbeültetés arcszőrből, ha a fejen lévő adóhely nem megfelelő. Természetesen ilyenkor mennyiségi korláttal kell számolni.

Szakállbeültetés előtt Szakállbeültetés után
Szakállbeültetés előtt Szakállbeültetés után
Teljes szakáll beültetés előtt (teljes szakállhiány miatt) Teljes szakáll beültetés után

Szakáll beültetés árak

Szakállbeültetés minimális díja 150.000 Ft, a beültetett mennyiségtől függően a díj is magasabb.

Végső árat konzultáció alapján tudunk mondani.

TRENDIDŐK

Rádióriport a szakállbeültetésről a Kossuth rádióban 7.55 perctől

Szakállszőrzet kiválóan alkalmas adóhelynek. Hajbeültetés szakállból

Szakáll szőrzettel történő hajbeültetés vagy más szőrzetpótlás ( pl. szakállbeültetés !) céljára kb. 500 -1000 graft kinyerésére alkalmas adóhely, általában a nyak alsó részén növekvő szőrzetet felhasználva. Jó minőségű szőrszálak ültethetőek át, és a kivétel egyáltalán nem hagy nyomot, látható hegeket vissza! Egy héttel a szakállszőrzet kivétele után már teljesen nyomtalan a gyógyulás!Szemöldök beültetés, szemöldök plasztika

Ha a szemöldök hiányos, kihullott vagy nem nő, jó eredménnyel tudjuk pótolni hajból történő beültetéssel. Szemöldök pótlás, szemöldök dúsítás sikeres eredménnyel!

Szemöldök hiány okai lehetnek:

Öröklött állapot
Baleseti sérülés
Betegségek miatt pl. pajzsmirigy alulműködés
Túlzott szemöldökszedés, elektrolysissel vagy lézeres szőreltávolítással
Trichotillomania (ha valaki magának tépi ki rossz szokásként)
Besugárzás, vagy sebészi beavatkozás után

Oldalanként a hiány mértékétől és a kívánt hosszúság- szélességtől függően kb. 200-350 graftot ültetünk át, a hajbeültetésnél leírt technikával.
A szemöldökív kérés szerinti kialakítását, a szőrszálak jellegzetes irányának beállítását "művészi igénnyel", teljes természetességgel biztosítjuk pacienseinknek. Az átültetett hajszálakat folyamatos növekedés miatt vágni kell, általában havonta egyszer.

Szempilla beültetés, vastagítás

Ha hiányos vagy túl ritka a szempilla, akkor szintén tudjuk hajból pótolni.

Szempilla vastagítás külső kezeléssel, műtét nélkül

A szempillák vastagítására is van lehetőség, műtét nélkül, speciális folyadék alkalmazásával. Ezt orvosi ellenőrzés mellett lehet alkalmazni.

szemöldökpótlás előtt szemöldökpótlás után
szemöldök beültetés előtt szemöldök beültetés után közvetlenül 432 grafttal

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.